Geschenkideeën 2019-06-08T12:53:34+00:00

GESCHENKIDEEËN

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan de mogelijkheden die wij als Uw Beenhouwer u kunnen bieden. Onze ambachtelijke producten zorgen ervoor dat u een heerlijk en uniek cadeau geeft. Wij bieden u enkele suggesties. Echter is het altijd mogelijk om iets naar eigen wens samen te stellen.

Meterworst op plank

Als u met onze meterworst binnenkomt steelt u echt de show. Deze meter droge worst wordt geleverd op een plank en keurig in folie verpakt. Graag vroegtijdig bestellen.

12,50 per stuk

Abraham & Sarah

Wordt er iemand 50 jaar? Dan kan een Abraham of Sarah natuurlijk niet ontbreken. Onze vleespoppen worden gemaakt van heerlijke vleesproducten. Deze poppen kunnen eventueel naar wens worden samengesteld. Graag vroegtijdig bestellen.

vanaf 45,- per stuk

Waardebonnen

Heeft u geen idee wat u moet geven? Een waardebon is natuurlijk altijd welkom. Onze waardebonnen zijn voor ieder bedrag verkrijgbaar.

Rollade

Wij kunnen diverse soorten rollades leveren. Zo bieden wij u de mogelijkheid te kiezen voor een runderrollade, een varkensrollade, een half-om-half rollade, etc. Deze rollades worden verpakt in een geschenkdoos.

 

Vleespakketten

Naar wens kunnen wij vleespakketten voor u maken. Deze kunnen zowel in een doos als in folie worden verpakt. Ook is het mogelijk om de pakketten te leveren op een leuke ondergrond als een mand of dienblad.

Kerstpakketten

Wilt u uw familie, vrienden of relaties verwennen met een heerlijk geschenk voor de feestdagen? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor kerstpakketten en relatiegeschenken.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door om zo tot een passend geschenk te komen.