Worstmakerij 2017-11-30T10:37:59+00:00

WORSTMAKERIJ

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en maken de meeste producten dan ook zelf. Wij hebben een eigen worstmakerij. Veel van onze producten worden nog op ouderwetse wijze gemaakt aan de hand van ‘opa’s recepten’. Deze authentieke wijze van worst maken zorgt voor een heerlijke smaak en een ambachtelijke uitstraling. Tevens wordt enkel vlees gebruikt dat afkomstig is van dieren die ons eigen team heeft geslacht. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. Hieronder volgt een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment.

Droge Worsten

In onze worstmakerij produceren wij verschillende soorten droge worsten. Naast de ‘gewone’ droge worst maken wij ook droge worst met extra kruidnagel, de grote boerenmetworsten en de kleine bosjes worst.

Leverworsten

Ook worden verschillende leverworsten geproduceerd in de worstmakerij. Het meest bekend is natuurlijk de traditionele leverworst. Tevens verkopen wij een zachte, pittige leverworst (ook wel marktleverworst) en de hausmacher leverworst.

Rookworst

Onze rookworsten worden geproduceerd in de worstmakerij en vervolgens op authentieke wijze gerookt. Onlangs zijn onze rookworsten bekroond met goud met ster op de Noordelijke Slagersmanifestatie.

Droge schenk en Nagelhout

Onze droge schenk en nagelhout worden op ambachtelijke wijze gedroogd. Tevens wordt de droge schenk voorafgaand aan het drogen gezouten en het nagelhout wordt heerlijk gekruid. Dit zorgt voor de unieke smaak van deze producten. Dit product is tevens zeer geschikt als geschenk. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.